Injekciju kosmetoloģija

Mezoterapija

Mezoterapijas piedāvājums Jūsu skaistumam un veselībai!

Mūsu centrā tiek piedāvātas profesionālas mezoterapijas procedūras, kas apvieno jaunākās inovācijas un augstas kvalitātes sastāvdaļas, lai nodrošinātu maksimālus rezultātus. Mūsu speciālisti rūpīgi atlasa individuāli piemērotus mezokokteiļus, kas satur hialuronskābi, augu ekstraktus un vitamīnus, lai atjaunotu un uzlabotu ādas stāvokli.

Piedāvājam plašu procedūru klāstu – no mitrināšanas un tonizēšanas līdz smalko grumbiņu un tumšo lokainu novēršanai.

Izvēlieties mezoterapiju kā drošu un efektīvu risinājumu skaistumam un jaunībai.

Mezoterapija

Venome Eyebag - 1 ml

€65

RRS Eyes - 1,5 ml

€65

Venome Anti Age - 5 ml

€109

Venome Amber Hydro - 3 ml

€129

DR.CYJ Hair Filler - 1 ml

€99

Biorevitalizācija

Neauvia Hydro Deluxe - 2,5 ml

€159

EJAL40 - 2 ml

€139

Aquashine HA Br - 2 ml

€149

Kiara Reju PDRN - 2,2 ml

€199

Crystal Hydro PDRN - 2,2 ml

€199

Geo Eyes II ™ - 1 ml

€99

Atklājiet biorevitalizācijas priekšrocības Jūsu ādai

Piedāvājam Jums biorevitalizācijas procedūras, kas ir izstrādātas, lai atjaunotu, mitrinātu un uzlabotu Jūsu ādas kvalitāti bez nepieciešamības pēc ķirurģiskas iejaukšanās un ilgstošas atveseļošanās. Mūsu procedūrās tiek izmantotas ļoti smalkas adatas un kvalitatīvie preparāti, kas bagāti ar zemas koncentrācijas hialuronskābi, nodrošinot tūlītēju liftinga efektu un ādas elastības uzlabošanu.

Mēs piedāvājam individuāli pielāgotus ārstēšanas plānus atbilstoši Jūsu ādas tipam un vajadzībām, kas palīdzēs atbrīvoties no smalkām krunciņām un uzlabot ādas reģenerācijas procesus.

Vērsieties pie mūsu pieredzējušajiem speciālistiem, lai iegūtu personalizētu konsultāciju un optimālu procedūru kursu!

Cena saglabājas visam procedūru kursam!

Biorevitalizācija

Kas ir svarīgi zināt par Injekciju preparātiem

Preparāts Venome Eyebag

Venome eyebag – preparātam ir unikāls sastāvs, kas maksimāli samazina ūdens nosprostojumu, kurš rodas deguna asaru rievas zonā, kā arī nodrošina pietiekamu mitrināšanu un ap acīm esošās zonas izgaismošanu. 

Sastāvs:

Venome Anti Age sniedz kompleksu ādas kopšanu, aktīvi cīnoties ar novecošanās pazīmēm un palielinot ādas elastību, mitrināšanu un jauneklību. Šo preparātu ieteicams lietot gan jau esošo problēmu koriģēšanai, gan priekšlaicīgas ādas novecošanās profilaksei.

Sastāvs:

Venome Amber Hydro ir stimulējoša procedūra ar ārkārtīgi progresīvu formulu. Pateicoties unikālai dzintarskābes (1%) un nesaistītas hialuronskābes (0,55%)kombinācijai, tā uzlabo ādas kvalitāti un struktūru, ievērojami paaugstinot mitrināšanas līmeni un maksimāli samazinot skābekļa brīvo radikāļu daudzumu, kas bojā lipīdus un olbaltumvielas, tostarp kolagēna un elastīna šķiedras, kuras izraisa ātrāku šūnu atmiršanu. Produkta sastāvs novērš ādas kroku un mīmikas grumbu veidošanos, dziļi mitrina, palielina ādas tvirtumu un elastību.

Komponenti aktivizē šūnu elpošanu un vielmaiņu, atjaunojot ādas funkcijas. Rezultātā āda ir vairāk mitrināta, gaišāka, elastīgāka un gludāka. Lietošanas zonas: seja, kakls, dekoltē, rokas, vēders, striju un rētu vietas.

Sastāvs:

Hialuronskābes un dzintarskābes kombinācija Venome Amber Hydro ir pierādījusi savu augsto efektivitāti ādas reģenerācijā un kolagēna atjaunošanā audos. Abas galvenās sastāvdaļas darbojas sinerģiski, lai neitralizētu hipoksiju un audu degradāciju, kā rezultātā āda kļūst vesela un mirdzoša.

DR. CYJ Hair Filler ir matus atdzīvinošs preparāts ar unikālu peptīdu un retikulētas hialuronskābes sastāvu. Tam ir spēcīga atdzīvinoša iedarbība uz matu folikulām un galvas ādu. Tas uzlabo mikrocirkulāciju un ādas barošanu, kas būtiski paātrina matu augšanu un aptur matu izkrišanu. Aktivizē snaudošos matu folikulus. Nostiprina plānus un lūstošus matus un atjauno to vitalitāti.

Sastāvs:

Neauvia Hydro Deluxe piemīt liftinga efekts, tas paātrina audu atjaunošanos un koriģē seklās grumbas. Neauvia Hydro Deluxe galvenā sastāvdaļa ir īpaši attīrīta hialuronskābe, tāpēc preparāta galvenā farmakoloģiskā iedarbība ir ādas hidrobalansa atjaunošana un mitrināšana.

Biorevitalizāciju ar šo preparātu var veikt gan uz sejas, gan uz kakla, uz dekoltē, kā arī uz roku delnu virspuses. Turklāt to iesaka arī ādas hidrolipīdu apvalka atjaunošanai. Šis apvalks ir neredzama aizsargbarjera, kas bieži tiek bojāta ārējo faktoru negatīvās ietekmes, tostarp nepareizi izvēlētas kosmētikas dēļ.

Sastāvs:

EJAL40 ir preparāts, kura pamatā ir jaunākās paaudzes hialuronskābe ar vidēju molekulmasu, kas radīta, lai atjaunotu šūnu iekšējās matricas (ECM) pamatstruktūru.

Tādēļ šūnas, kas iesaistītas jaunu šķiedru reģenerācijas fāzē, atkal var izveidot dabiskus funkcionālus savienojumus.

EJAL40 3 posmos tiek pievienota hialuronskābe ar dažādu molekulmasu. Tas nodrošina labāku elastību un ilgstošāku procedūras efektu.

Sastāvs:

Aquashine HA Br ir līdzeklis plānai jutīgai ādai, kas rada pretnovecošanas un liftinga efektu. Tā pamatā ir stabilizēta hialuronskābe, kuras kombinācija ar peptīdiem, vitamīniem un aminoskābēm ļauj produktu izmantot biorevitalizācijas un bioreparācijas procedūrām. Aquashine HA Br pieder ceturtās paaudzes injicējamo biorevitalizatoru klasei. Tam papildus liftingam un vispārējai pretnovecošanas iedarbībai ir arī depigmentējošs efekts ādas hiperpigmentācijas gadījumā, jo tas samazina melanīna sintēzi.

Sastāvs:

Kiara Reju ir hialurona filleris, kas nodrošina spēcīgu ādas mitrināšanu un veicina tās atjaunošanos.

Efektīva dermas struktūras atjaunošana ir saistīta ne tikai ar hialuronskābes iedarbību, bet arī ar polinukleotīdiem un niacinamīdu, kuru mijiedarbība palīdz mitrināt dermu, palielinot tās tonusu, tvirtumu un elastību, kā arī samazinot grumbu parādīšanos un cīnoties ar vecuma izraisītām izmaiņām.

Crystal Hydro PDRN – spēcīgs pretnovecošanās biorevitalizators, kas nodrošina ādas mitrināšanu, paaugstinot tās tonusu un elastību.

Preparāts ir spēcīgāko pretnovecošanas elementu – PDRN, hialuronskābes un niacinamīda – kombinācija. Kopā tie palielina ādas elastību un stiprina to, piešķirot sejai veselīgu mirdzumu.

Geo Eyes II TM ir polinukleotīdu gels, kas paredzēts redermalizācijas procedūrām ādai ap acīm. Pateicoties tajā esošajiem polinukleotīdiem, tas ir specifisks kolagēna un elastīna rekonstruktors, kā arī audu rekonstrukcijas stimulētājs.

Injekcijas kosmetoloģiju ieteikumi

Kontrindikācijas

Ir aizliegts apmeklēt procedūru, ja Jums ir:

Vai Jums ir nepieciešams padoms?

Aizpildiet veidlapu un mēs ar Jums sazināsimies!

Iepriekšējā Akcija

Lāzerepilācija Rīgā

Nākamā Akcija

RF Liftings Rīgā

I-V: 09:00 - 20:00
VI: 10:00 - 18:00 VII: 10:00 - 18:00

Pieteikties procedūrai