Estētiskā kosmetoloģija

Īpašas ādas kopšanas procedūras, kas palīdz saglabāt ādas jaunību, ņemot vērā tās īpatnības. Skaistumkopšanas procedūras ir balstītas uz produktiem, kuru efektivitāte ir zinātniski pierādīta.

Estētiskās kosmetoloģijas priekšrocības

Mēs izmantojam zināšanas par ādas dabiskajiem procesiem, lai nodrošinātu maksimālu rezultātu. Apvienojumā ar mūsu manuālajām tehnikām tiek sasniegti tūlītēji un ilgstoši rezultāti, uzlabojot ādas mitrināšanu, stimulējot ādas vielmaiņu un palīdzot saglabāt tās jauneklīgu izskatu.

Unikālas tehnikas kombinācijā ar aparatūras tehnoloģijām palīdzēs saglabāt jauneklīgu ādu un arī parūpēsies par novecošanās profilaksi.

Katra mūsu procedūra ir rūpīgi izstrādāta, izmantojot pārbaudītas metodes, un pielāgota, lai atbilstu katra ādas tipa unikālajām vajadzībām.

Mūsu VIVIDERM centrā ir radīti visi apstākļi, lai ātri un ērti atrisinātu ar ādas stāvokli saistītas problēmas, iegūtu pārliecību par sevi un būtu apmierinātam.

Procedūra ideāli piemērota: ja ir ļengana, nokarena āda, grumbas, nevienmērīgs ādas tonis, hiperpigmentācija u.t.t.

Nav piemērota: Aktīviem ādas stāvokļiem

Drošība

Klasiskā kosmetoloģija balstās uz pārbaudītām un sen zināmām metodēm, kas pārbaudītas daudzu gadu garumā. Tā samazina nevēlamo blakusparādību risku.

Universālums

Klasiskās kosmetoloģijas metodes ir piemērotas visiem ādas tipiem un tās var pielāgot individuālām vajadzībām. Tā spēj atrisināt plašu problēmu klāstu, piemēram, sausumu, pinnes, pigmentāciju un grumbas.

Pieejamība

Klasiskās kosmetoloģijas procedūras parasti ir lētākas nekā aparatūrās vai invazīvās metodes, kas padara tās pievilcīgas plašākai auditorijai.

Saudzējoša iedarbība uz ādu

Klasiskās metodes neparedz agresīvu iedarbību un bieži vien samazina ādas kairinājumu un bojājumu risku, kas ir īpaši svarīgi jutīgai ādai.

Estētiskās kosmetoloģijas cenas

Seja

Dna Repair Therapy

1 st.

€69

Brightening Therapy

1 st.

€74

Flash Lifting Therapy

1 st.

€74

Seja

Hyaluronic Therapy

1 st.

€69

Antipollution Therapy

1 st.

€69

Acne Regulator Therapy

1 st.

€69

Kas jāzina par Estētisku kosmetoloģiju

DNA Repair Therapy

Unikāla inovatīva procedūra, kuras mērķis ir atjaunot un aizsargāt ādu šūnu līmenī. Šī terapija ir izstrādāta, izmantojot progresīvas tehnoloģijas un aktīvās sastāvdaļas, kas palīdz atjaunot bojāto ādas šūnu DNS, stimulējot to dabisko atjaunošanos un aizsardzību.

DNA Repair Therapy pamatā ir tādu aktīvo sastāvdaļu izmantošana kā peptīdi, antioksidanti, specializēti fermenti, kas palīdz atjaunot DNS, kas bojāts vides faktoru ietekmē, piemēram, UV starojums un piesārņojums.

Efekti un rezultāti:

DNA Repair Therapy ir ieteicama ādai, kas pakļauta saules staru iedarbībai, stresam, piesārņojumam, kā arī tiem, kas vēlas novērst un koriģēt priekšlaicīgas novecošanās pazīmes, kas saistītas ar DNS bojājumiem. Šī procedūra ir piemērota arī ādas atjaunošanai pēc agresīvas ārstēšanas vai ilgstošas UV staru iedarbības.

Specializēta procedūra, kas paredzēta, lai uzlabotu sejas toni, padarītu gaišākus pigmentācijas plankumus un izlīdzinātu ādas toni. Galvenais terapijas mērķis ir atjaunot ādas dabisko mirdzumu, mazināt hiperpigmentāciju un cīnīties ar blāvumu.

Efekti un rezultāti:

Brightening Therapy ieteicams ādai ar hiperpigmentācijas pazīmēm, blāvumu, nevienmērīgu toni un pēciekaisuma pigmentāciju. Ir piemērota cilvēkiem ar jebkuru ādas tipu, kuri vēlas izgaismot pigmentācijas plankumus un atgūt ādas veselīgo mirdzumu.

Ekspresprocedūra tūlītējam sejas ādas liftingam, kuras mērķis ir uzlabot tonusu, elastību un piešķirt sejai svaigumu un jaunību pēc iespējas īsākā laikā. Šāda veida procedūra ir īpaši populāra pirms svarīgiem dzīves notikumiem, kad ir nepieciešams ātrs un pamanāms rezultāts.

Efekti un rezultāti:

Flash Lifting Therapy ir piemērota visiem ādas tipiem un vecumam, īpaši cilvēkiem, kuri vēlas tūlītēju liftingu un piešķirt sejai starojumu, svaigumu pirms nozīmīgiem dzīves notikumiem. Šī terapija ir ideāls variants ādas tūlītējai kopšanai, kad nepieciešams ātrs un efektīvs rezultāts.

Ļoti efektīva procedūra, kas vērsta uz dziļu mitrināšanu un ādas reģenerāciju ar hialuronskābi. Šī procedūra ir paredzēta ādas faktūras uzlabošanai, mitrināšanai un priekšlaicīgas novecošanās novēršanai, kā arī lai piešķirtu ādai veselīgu un starojošu izskatu.

Efekti un rezultāti:

Hyaluronic Therapy ir ideāli piemērota visiem ādas tipiem, īpaši ādai ar noslieci uz sausumu un dehidratāciju. Tā ir piemērota arī nobriedušai ādai, kurai nepieciešama papildu mitrināšana un tvirtums. Procedūra palīdz uzturēt optimālu mitruma līmeni ādā, uzlabojot tās izskatu un tekstūru.

Tā ir specializēta procedūra, kas izstrādāta, lai aizsargātu ādu no apkārtējās vides piesārņojošo vielu kaitīgās ietekmes. Šīs terapijas mērķis ir attīrīt, aizsargāt un atjaunot ādu, kuru ir negatīvi ietekmējis piesārņojums, brīvie radikāļi un stresa faktori.

Efekti un rezultāti:

Antipollution Therapy ir ieteicama visiem ādas tipiem, īpaši tiem cilvēkiem, kuri dzīvo augsta piesārņojuma līmeņa apstākļos vai bieži saskaras ar vides stresu. Tā ir arī piemērota ādai, kurai nepieciešama papildu aizsardzība un atjaunošanās pēc ilgstošas nelabvēlīgu faktoru iedarbības.

Specializēta procedūra aknes ārstēšanai un korekcijai. Šī terapija ir vērsta uz aknes rašanās cēloņu novēršanu, sebuma izstrādes regulēšanu, iekaisumu mazināšanu un novērš jaunu izsitumu veidošanos.

Efekti un rezultāti:

Acne Regulator Therapy ir ieteicama ādai ar noslieci uz akni un tiem, kas cieš no regulāriem izsitumiem un iekaisumiem. Tā ir piemērota visiem ādas tipiem, tostarp taukainai un kombinētai ādai, un ir īpaši piemērota pusaudžiem un pieaugušajiem, kuriem ir akne. Procedūra palīdz cīņā ar esošajiem izsitumiem un novērš jaunu izsitumu parādīšanos, padarot ādu veselīgu un tīru.

Indikācijas

Ir piemērots apmeklēt estētiskas kosmetoloģijas procedūru, ja Jums ir:

Kontrindikācijas

Ir aizliegts apmeklēt procedūru, ja Jums ir:

Vai Jums ir nepieciešams padoms?

Aizpildiet veidlapu un mēs ar Jums sazināsimies!

I-V: 09:00 - 20:00
VI: 10:00 - 18:00 VII: 10:00 - 18:00

Pieteikties procedūrai