IPL fototerapija

Visefektīvākā neinvazīvā ādas atjaunošanas metode pasaulē!

Fotoatjaunošana

IPL piedāvajums Jūsu sejai!

Noguri no grumbām un ļenganas sejas ādas?

Mēs zinām, kā Jums palīdzēt! Jaunā IPL fotoatjaunošanas procedūra palīdzēs atjaunot Jūsu ādas tvirtumu un elastību! Pasteidzies pieteikties IPL sejas atjaunošanas procedūrai no 99€!

Iegādājies abonementu uz 4 procedūrām par īpaši izdevīgu cenu – 356€ (99€ par procedūru). Vai arī pieteikties vienreizējai vizītei, izmantojot īpašo piedāvājumu – 129€(170€ vietā)

Fotoatjaunošana

(Seja)

€129 170

Abonements uz 4 procedūrām

(Seja)

€396 680

Īpaši izdevīgs piedāvājums tikai jaunajiem klientiem

Vai esat gatavi aizmirst par pigmentāciju un novecošanas pazīmēm?

Vasara piedāvājums no Vividerm – IPL fotoatjaunošana + pigmentācijas ārstēšana tikai par 149€!

Fotoatjaunošana + pigmentācija

€90 118

Fotoatjaunošana + pigmentācijas ārstēšana
Fotoatjaunošana TRIO

Vasaras IPL piedāvajums!

Vai jau sen sapņojat par elastīgu ādu?

Tad jaunā procedūra IPL fotoatjaunošana trīs vienā ir īpaši piemērota Jums!

Paspēj pieteikties trīs zonu IPL fotoatjaunošanai (Seja, Kakls un Dekoltē) tikai par 199 €!

Fotoatjaunošana

(Seja, Kakls, Dekoltē)

€199 320

Kas ir svarīgi zināt par Fototerapijas procedūru

IPL terapija ar Venus Versa

IPL Fotoatjaunošanas procedūra tiek veikta tikai pēc konsultācijas, kuru pirms procedūras veiks mūsu centra speciālists, izvērtējot ādas bojājuma pakāpi un tās vispārējo stāvokli.

Turklāt konfigurācija tiek individuāli iestatīta katram klientam, ņemot vērā viņa problēmas. Procedūra ir nesāpīga un klientam droša.

Pirms IPL fotoatjaunošanas tiešas ietekmes, tiek lūgts aizvērt acis un uzvilkt īpašas aizsargbrilles. Pēc tam tiek uzklāts kontaktgēls un tiek veikta pati fotoatjaunošanas procedūra, iedarbības ilgums ir 15-20 minūtes atkarībā no apstrādes zonas.

Fotoatjaunošanas procedūras noslēgumā tiek uzklāts nomierinošs un aizsargājošs krēms un pēc procedūras tiek veikta konsultācija par ādas turpmāko kopšanu.

IPL fototerapijas procedūru klients panes viegli un ērti – pakļaujoties IPL, ir jūtams tikai siltums un, iespējams, neliela tirpšana. Arī klientiem ar paaugstinātu ādas jūtīgumu nav jāuztraucas, kosmetologam ir iespēja papildus izvēlēties piemērotākus iestatījumus.

IPL fotoatjaunošanas procedūra klientam ir absolūti droša, ja tiek ievēroti nepieciešamie nosacījumi:

Tikpat svarīgi ir ņemt vērā IPL fotoatjaunošanas procedūras saderību ar citām kosmētiskām procedūrām. Fototerapija (IPL) ļoti labi saderās ar citām lāzera un aparātu metodēm.

Īpaša sagatavošanās fototerapijas procedūrai nav nepieciešama, lai gan ir vairāki nosacījumi, kas jāievēro pirms procedūras.

Nedēļu pirms procedūras jāpārtrauc antibiotiku un retinoīdu lietošana, kā arī jāatturas no saules un sauļošanās 5 dienas pirms fototerapijas procedūras.

Neskatoties uz to, ka fototerapijas procedūrai nav agresīvas ietekmes uz ādu un tai nav izteiktu pēcprocedūras blakņu, ir vairākas vadlīnijas, kas jāievēro pēc procedūras:

Lielākajai daļai cilvēku pietiek ar 3-5 sesijām, lai iegūtu maksimālu labumu no fototerapijas. Pārtraukums starp sesijām parasti ir 3-6 nedēļas.

Rezultāts ir manāms jau pēc pirmās procedūras. Āda kļūst gluda, samazinās vecuma plankumu skaits, zirnekļveidīgas vēnas vairs nav tik pamanāmas.

Kā sagatavoties IPL fototerapijai?

Rekomendācijas

Rehabilitācija pēc fototerapijas

Kontrindikācijas IPL fototerapijas procedūrai

Ir aizliegts apmeklēt IPL procedūru, ja Jums ir:

Vai Jums ir nepieciešams padoms?

Aizpildiet veidlapu un mēs ar Jums sazināsimies!

Iepriekšējā Akcija

RF Liftings Rīgā

Nākamā Akcija

Ķermeņa procedūras

I-V: 09:00 - 20:00
VI: 10:00 - 18:00 VII: 10:00 - 18:00

Pieteikties procedūrai